Igang!

En hel sommerferie har gått og i det jeg skrur på jobbdatamaskinen setter jeg meg til å blogge. Veldig  bra arbeidsmoral. Det  var heller ikke den beste starten på arbeidsuka å glemme nøklene til jobben. Så nå sitter jeg på biblioteket hjemme. Og skal på et tidspunkt jobbe, når bare jeg er ferdig med å blogge og kanskje kaffen er kokt osv.
Jendor starta på SFO i dag så det som har vært av dag hittils har jeg tilbragt der. Jeg har lovt å hente tidlig, men det virka som det gikk bra. Mye nytt, men det er en smart og sosial type, den der Jendor, så ofte går nye ting greit. Bank i bordet. 
Nå skal jeg fullføre den lista jeg nektet meg selv å ferdigstille klokken 0100 i natt, for når man har lagt seg skal man sove, ikke gå på jobb, og så får vi se hvor effektiv resten av dagen blir. Akkurat nå husker jeg bare én av de tingene som skulle vært på den lista, og det stemmer bestemt ikke, for da hadde det ikke vært en liste, men bare et punkt, og det er ikke noe å basere en arbeidsplan på.

Hepp!

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...