Det viser seg å være torsdag. Det går bra det og.

Jeg har fortsatt med å ta med jobbnøkler og oppføre meg fleksibelt. Jeg er litt dårligere på å ikke spise ting jeg ikke tåler, men en suksessrate på 2/3 regnes også. 
Jeg starter dagen på Malmklang der jeg bygger og fotograferer, og så går jeg på jobbekontoret og redigerer bilder og sjekker hvilke bilder som fortsatt må tas. Og så teller jeg pinner. Jeg trenger 1050, jeg har ca 200. Det er ikke så bra. 
På lørdag drar vi til Oslo og det var litt dårlig timing, men nå gjør vi nå det da, the Stig har utstillingsåpnng og det er bra å dra på ferie sammen som familie. Vi er jo ihvertfall delvaksinert. 
Jendor har funnet en kompis som han ikke kjente fra før på SFO og det er bra, han synes ikke nødvendigvis det er kjedelig å leke med bare jenter men han synes det er kjedelig å leke med bare jenteleker, og når det er 10 jenter og én gutt så blir det fort litt dukkeleking, men nå har han funnet noen å gutte med. Jeg tror det var gjensidig også. Og da blir man glad med hele mammingen. 

Okei, jeg får vel redigere litt fler bilder jeg da. Jeg driver og lærer meg med et nytt redigeringsprogram, det ble for dyrt og omstedelig å fortsette med Photoshop. Nå må jeg bare finne meg i at alt jeg visste hvordan man gjorde må googles. Detløserseg.


Ingen kommentarer:

wasserbecher vesikuppi cups of water

Jendor har fått vannkopper og det er selvsagt ikke særlig praktisk når man har mye å gjøre på jobb, og ikke kan gjøre det viktigste fra hjem...