Hu hei hvor det går!

Min nye greie er altså å huske jobbnøklene og å være fleksibel og å ikke spise ting jeg ikke tåler til lunsj. Det fungerer kjempebra!

Hittils i dag har jeg vært på Malmklang og bygd litt og tatt endel bilder, og nå er jeg på kontoret, hvilket ikke var planlagt (smidig), og redigerer bilder. Og mailer med noen jeg skal stille ut hos, det er i en litt ny størrelsesorden for å si det sånn, og jeg har regnet ut at jeg må ha 1250 pinner og halvannen kilometer tau, foruten 140 strammebånd. Sukk. Dette er IKKE komfortsonen. 
På den lyse side tror jeg at jeg har jobbet meg godt ned i den listen jeg aldri fikk skrevet. Telle pinner, maile folk, regne meter, jepp, det er god gang i det nå. Og det er fordi jeg egentlig skulle redigere bilder og det er litt kjedelig så da utsetter jeg den jobben litt med den andre jobben.
Nu: sortere og reigere billedmateriale så jeg får lagt det ut på hjemmesiden, (når jeg bare har kontaktet designeren av hjemmesiden og påpekt at instruksjonsvideoen for å legge ut bilder på hjemmesiden ikke stemmer med landskapet. En gang til.)

Ingen kommentarer:

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...