pakke ned avslutte

I morgen er siste dagen på Malmklang, men jeg kjenner at jeg allerede har stengt litt av kranen, det kommer ikke noe nytt nå. Men det har jo kommet så mye. 35 nye verk i perioden. Jeg hadde kanskje håpet på 5. Kanskje 6. Maks 10. Det hadde vært utrolig kult med 10.

Nå har jeg ikke lengre noe sted å jobbe men jeg har 35 nye verk. Jeg kan ta det litt med ro og rydde kontoret og flytte ting over i den nye tegnekommoden jeg fikk i vår og tenke litt logistikk for neste utstilling. 
I dag fikk jeg andre dose, noe blir jo litt sjaber da, the Stig klarte seg fint, jeg har i mitt indre håpet litt på at jeg kanskje skal bli litt halvsjuk, for jeg har aldri før vært syk i en dag eller to, det er jo alltid minst en uke til sengs og man blir så frustrert og fortvilet, HVOR LENGE SKAL JEG LIGGE HER? Hvis svaret er to dager så er det egentlig helt ok tror jeg. Slappe litt av med dokumetarer på datamaskinen. Det høres jo ut som noen andre sitt liv, da blir jeg alltid litt interessert. 


Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...