Puster uuuuut. Ogskyndesegåpusteinn

Nå er utstillingen åpnet og jeg har vært litt redd for at det skulle komme sånn ca tre personer for det blir alltid så ubehagelig for de tre som kommer, men det kom 61 så det var jo innafor. Det ble nesten utafor for det ble vanskelig å holde meteren.
Og i dag skulle jeg ha fri, det har vært planlagt siden tusen år, for man blir jo så sliten av det der utstillingstullet, så det er jo klart at det var i dag MTAB som skal hente kunsten min og som jeg har prøvd å få orga hit siden jul, ringte. Og nå kommer de i morgen og henter kunsten. Så da måtte jeg på jobb både på fredag fridag, for å pakke og ordne med proformafakturaer og det hele, og i morgen som er lørdag, men det var egentlig planlagt for jeg må til utstillingen og vise vakten litt greier. Lyskoblingene og sikkerhet. Og det hele. Det er jo en brannruin, egentlig.
Og før eller etter må jeg på kontoret og få avgårde noe kunst. Og så må jeg ikke hvile på laubærene, for både det ene og det andre må ordnes, men jeg skal ta fri hvis det er finvær og jeg har lyst å ha fri, for jeg tror jeg skal ta litt ferie. Når man har hus må man ha ferie. Ellers råtner huset på rot mens man er på jobb. 


2 kommentarer:

Lillesøsters dagbok sa...

61!? Det var jo fantastisk! Gratulerer! :)

frk. Figenschou sa...

Veldig overrasket over det ja. Men det var fint!

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...