En hysterisk morsom historie Tore Morten fortalte på festen i går

Tore Morten var sånn FN-soldat for en tre fire år siden. I Kosovo var det vel. Før de skulle reise hjem bestemte han og tre andre seg for å ta en guttetur i en eller annen by, jeg tror ikke det var i Kosovo en gang, de tok nå iallefall inn på hotell da.
På hoteller er det hotellfrokoster, og så satt de der og spiste hotellfrokosten, da sistemann i gruppa innfant seg, blek i fjeset og svært lite snakkesalig og sa de måtte bytte hotell.
Når noen kommer og sier at man må bytte hotell så er det jo naturlig å forklare hvorfor, men det ville han ikke. Han ville helst ikke si noe som helst, men det går jo ikke så til slutt fikk de ut av ham hva det var.
(denne historien dro Tore Morten som sitt bidrag til en diskusjon vi hadde på gang om toalett-typer rund i verden. I østeuropa har de sånne toetasjestoaletter, der bæsjen eller tissen (eller oppkastet for den saks skyld) først havner på en sånn avsats, sånn at man kan ta en skikkelig kikk på hva man har gjort, før det blir spylt ned der det er vann. Egentlig tror jeg det er sånn for at det ikke skal plaske vann opp i rompa. Uansett. Nå prater jeg meg helt bort---)
Det var iallefall sånn etappedo på toalettet der de bodde. På morgenen hadde han som nå ville bytte hotell bæsja skikkelig, men da han skulle skylle ned skjedde det ingenting. Han prøvde spyleknappen to ganger uten at det skjedde noe som helst.
Så han gikk ut i korridoren og hanket inn en stuepike for å få fikset dette, faktisk fikk han med seg to stuepiker inn på badet sitt. Ettersom de ikke snakket noe felles språk, pekte han på komlingen nede i skåla, og så trykket han på spyleknappen.
Og der spylte toalettet i vei og alt forsvant pent avgårde.
Altså: han dro to piker inn på badet sitt, pekte på komlingen sin for dem og så spylte han den ned.
Hva må de ikke ha tenkt? Jeg er så glad det er en historie om noen andre og ikke noe selvopplevd.
Det endte med at de byttet hotell faktisk, han kunne ikke utstå tanken på å møte noen av betjeningen på hotellet igjen.
.....den var iallefall hysterisk morsom da han fortalte den i går kveld.....mjo, den var ganske morsom nå også faktisk.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...