sen søndag

I dag sov vi til halv ett. Uten å drive å småvokne og sovne og se på klokken og bestemme oss for å sove litt til. Vi hadde øynene lukket fra vi gikk og la oss til klokken ble halv ett i formiddag.
Hvilket betyr at vi spiste frokost på samme tidspunkt som sydvarangerarbeidere ville spist middag. Men nå er jo sydvaranger lagt ned så det er vel ingen som blir sinte.
Så er det jo liksom ekstrasøndag, siden jeg trodde det var søndag i går og. Grunnen til denne forvirringen er vel at jeg på torsdag lurte Morten til å tro at det var fridag og stengt på fredag, at det var første fredag etter Finse. Som han trodde på ganske lenge, enda jeg kjørte på med Finsekvast og den fine Finseduken jeg hadde arvet etter farmor. Dermed ble det sånn at da jeg avslørte spøken, mistet vi liksom en fridag på fredag. Det ble fradrag av fridag på fredag. Derav forvirringen men også den ekstra søndagen.
Når man har sovet så lenge er det nesten som å være bakfull. Dermed har jeg kokka på leggen i forhold til planen om å være bakfull på lørdag og få mer ut av helga.

Jaja.

Nå rusler det turister forbi vinduet men jeg orker ikke sprette opp og te meg eksentrisk norsk for at de skal få mer ut av sitt opphold her i Kirkenes.

Og der drar hybelverten tilHammerfest. Regner jeg med siden han putter tøfler i bagasjerommet. Da kan jeg kanskje dra spisebordet ut på plenen og pusse det ned en av dagene.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...