Kunstelikunst!

Nå er jeg tilbake på jobb. Etter fem uker. Jeg har jo vært her før, var det én eller to dager? Men det var for å ta tak i spesifikke ting som måtte gjøres, NUH! mens dette er mer som å være tilbake, vanlig.
Det begynte ikke så bra, for jeg måtte snu for å hente pengboka, og da jeg var kommet hjem igjen, fant jeg den i lomma på jakka jeg hadde på meg, men nå er jeg her, og jeg kan ta tak i ting som må gjøres NUH!, rydde, lage litt kunst, vanlig. Som før. Og blogge.
Jeg har jo nesten ikke blogget i denne perioden, dels er del vel for at det ikke er så mye å dele, men det har også vært vanskelig å finne konsentrasjonen når mesteparten av våken tid tilbringes med en som nekter å leke alene. En liten krig har det der vært.
Jeg merker meg at nå som de fleste nok er tilbake i bygget, er nettet seigt og tregt igjen. Jeg må få gjort noe med ateliérsituasjonen min, men vet ikke helt hvordan jeg skal løse det. Jeg har ikke plass som det er, jeg har ikke nett, jeg vet da sannelig. Jeg har ringt på endel som står tomt, tilbydt meg å flytte ut på et par dagers varsel om jeg får leie billig, men folk er ikke så interessert. Så står det heller tomt i åresvis. (Og lykke til utleiere, om dere tror noen kommer til å starte opp noe NÅ.)
Jeg er heller ikke så bra på det der. Ringe rundt og deale. Leite opp eiere til tomme bygg. Jeg vil ikke ha så mye med folk å gjøre, kjenner jeg. Haha.

Ok. Nå skal jeg ta tak i sånt som må gjøres NUH. Så skal jeg rydde. Og kanskje tegne litt.
Jeg har faktisk tilogmed pyntet meg. I ren glede over jobbstart.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...