Uten skrupler

Jeg fortsetter på syrommet. På én måte har jeg lyst å legge ut bilder, men når jeg ikke tok noe før-bilde blir det ikke så imponerende. For oss er det som vi har fått et nytt rom i huset, vi visste ikke at det var der, men bak boden, der sto det. Et fint rom med lenestol og planter, hvem hadde visst! Men om jeg tar bilder nå virker det bare som om noen tar bilde av roterommet sitt. Som om noen har satt inn en plante på roterommet der de oppbevarer alle permer og ekstramøbler og bare SE! NYTT!

Dette har gitt meg anledning til å gå igjennom en helvetes masse gamle papirer. Jeg har jo orden. Det vil si at jeg tar vare på ting. Kvitteringer, forsikringsavtaler, skattekort fra 2002 sirlig sortert i tre trekkspillmapper. Kast, kast! Endelig!
I en av trekspillmappene fant jeg et gavekort. Det gjør man jo ofte, sånne på femhundre kroner som gikk ut i 1998. Fanes. Men det var ikke dét. Dette var et gavekort fra the Stig. Et slags klippekort på pizzalaging, middag med rødvin, "spise melne kjøttkaker uten å klage" (kun ett eks av den), skuldermassasje, velge serie å se på. Den gangen jeg fikk det, som var...eh....vi bodde på Prestefjellet, det var før jeg begynte på Khib...2002? hadde jeg ikke samvittighet til å bruke klippene. Det er jo ikke så artig å tvinge noen til noe når du vet at det egentlig ikke er det artigste de vet. MEN NÅ!
HAH!
DET VAR INGEN UTGANGSDATO PÅ DET GAVEKORTET!
Jeg har INGEN skrupler!



Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...