åååÅÅÅÅåeh!

Vi skulle på tur i dag. Fordi hyttene våre har lagt seg der de har, iallefall enkelte av dem, er det ikke nødvendigvis bare sånn at man legger avgårde. Det må passe med
a) været (betyr: vindretninger)
b) flo
c) fjære
d) tilstanden til båtmotorer
c) om noen må jobbe istedet
e) yr fem dager fremover.
f) at ingen skal på re-union.
g) at det ikke har vært sett for mye bjørn i området i det siste. (eller nei. det er bare jeg som vil at g) skal være aktiv komponent i beslutningsprosessen, men ingen hører på meg.) (multebjørn gjelds ikke)

og dermed er det jo et under om noen overhodet kommer seg ut i løpet av sommeren.
Neida. Men joda. Og nå er det egentlig mest c )at noen må jobbe  som har satt stopping for turing.
Men i dag altså. Skulle vi ut. Tilstanden til diverse båtmotorer var delvis dårlig, men ikke verre enn vanlig, noen vil tilogmed påstå at det var helt som det skulle være, vinden var gunstig, ingen skulle jobbe, yr fem dager fremover spilte ingen rolle for vi skulle ikke til den hytta som er mest værfastutsatt, bare til Harefoss, men fanes likevel, mens vi pakker sekken er det en luring som sjekker yr og neida. Blir ikke tur i dag.
Nå finnes det jo ikke dårlig vær bare dårlig gore-tex, blahblahblah, så væresgo til deg som vil sitte og være miserabel og sjølgod i regnet, da er det jo lite mygg iallefall, blahblahblahBLAH, men vi avlyste.
Det skal jo være trivelig.
Det er utrivelig i hjertet mitt akkurat nå.
Men i morgen.
Da.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...