Dette innlegget kunne handlet mer om grønnkål

Det er ganske tomt på jobb. De fleste har tatt ferie. Jeg øver meg på å ikke kjenne en blanding av selvmedlidenhet og overfortreffelighet når andre drar på ferie og min ikke blir noe av. Jeg skrev feil og skrev "blending" av selvmedlidenhet og overfortreffelighet. Det er nok like riktig.

På vei til jobb i morrest gikk jeg innom Kiwi for å kjøpe jus (må ha jus! Skal jeg holde ut dagen må jeg ha jus!) og der traff jeg på en slektning som handlet, som slektninger ofte gjør klokken åtte om morgenen, og denne slektning kan bare prate om kropp og sykdom, og man blir litt lei, folk må jo gjerne være kroppsposistive eller hva det er men det er nå ikke det mest interesante å snakke om, tenkte jeg, men så kom jeg på at jeg snakker bare om jobb. Jeg er fortsatt ikke i stand til å snakke med folk om annet en jobb. Det er nok en ganske lik opplevelse for folk vil jeg tro. Ikke det mest interessante å høre om. 

Nå hadde jeg faktisk tenkt å skrive litt om jobb men kan jo ikke det nå da. 

Hva ellers er der å si?
 
Hittils i dag (kl 13.00) har jeg gått 7600 skritt og 4,18 kilometer. 
Jeg har plukket kålmark av grønnkålen og sådd basilikum.
Jendor synes det er så vanvittig kjedelig på SFO men de drar på ferie på mandag.
Det første jeg skal gjøre når de drar er å rydde og så ha det ryddig hver dag. 
Iphonen min har veldig bra fargegjengivelse og jeg har ikke lastet inn de spillene jeg har spilt mest og tror det, eller håper det, gjør at jeg piller mindre på mobilen.
Vi har kjøpt sommerdyner.
 

Denne bloggen når stadig nye høyder.

Ingen kommentarer:

Mvh, diva

Det jeg er reddest for i hele verden er å bli en diva. (Dette som et språklig uttrykk og dermed ikke helt sant) (det er bjørn jeg er reddest...