Plan a)

Jeg innser at jeg er mye mye mye trøttere og slitnere enn jeg egentlig burde være. Først trodde jeg det bare var litt generell påfelgen etter Svolvær, men dette går jo ikke. Hadde jeg kunnet hadde jeg lagt meg til å sove hver dag klokken ett. Det kan jeg ikke, men da blir jeg for trøtt til å jobbe. Jeg sitter på en stol med øynene igjen. Prøver deretter å jobbe litt, setter meg og lukker øynene.
Avogtil lurer jeg på hvordan det hadde vært å ha en vanlig jobb der andre har krav til deg og dermed måler effektiviteten din og du ikke bare selv må finne ut av alt.
Uansett. Sist jeg hadde det sånn var det mangel på et par vitaminer, så nå har jeg tenkt å bare begynne på dem uten å konferere med legen, for jeg har jo ingen lege, og blir det ikke bedre i løpet av noen uker så får jeg ta det med de profesjonelle. 

Men jeg drømmer så fint for tiden. Lite mord og mattelekser. I natt hadde jeg en sånn fin hest som het Horse. 
Jeg har ingen kreativ underbevissthet, det tar bevisstheten seg av. 
Jeg har heller ikke effektive arbeidsdager, og det tar ingen seg av, og det må jeg fikse. Sånn at bevisstheten kan være kreativ på jobb.

Ingen kommentarer:

Dette innlegget kunne handlet mer om grønnkål

Det er ganske tomt på jobb. De fleste har tatt ferie. Jeg øver meg på å ikke kjenne en blanding av selvmedlidenhet og overfortreffelighet nå...