Og også dette.

Torsdag oppdaget jeg et ganske rustent radiatorrør i huset som jeg ville at pappa skulle komme og se på. Til min overraskelse ringte han ikke tilbake tyve ganger da jeg hadde ringt ham på mobilen og ikke fått svar. Og ingen svarte på hustelefonen.
Fredagen var jeg og malte i huset, mens jeg i hodet forfattet et blogginnlegg om min overivrige fantasi som nok en gang så for seg pappa både død og med brukket hoftekam og liggende rett ved telefonen som han bare nesten nådde og som kimte og kimte, som jeg formulerte og funderte på å legge ut bare for å få ham til å ringe meg.
Hele tiden med uroen baksende i kroppen.
På kvelden dro jeg opp til huset hans og der fant jeg ham død på gulvet.

Pappa var denne bloggens største fan, så jeg skal skrive ham ut av den, ikke bare la denne hendelsen forbli i det private og karakteren "ham vi kan kalle "pappa"" sive ut i stillhet.
Jeg står her uten hovedverneombud. En jobb han selv påpekte var ubetalt, og som jeg vet han hadde en del utgifter på, men som jeg også vet han utførte med ubehersket glede og stolthet.

Pappa. Pappa min.

8 kommentarer:

Hanne sa...

Gode pappaen din <3
Sender mange gode tanker din vei, fra en annen som plutselig mista sin pappa.

Rødhette sa...

Huff, kondolerer så mye! Mange varme tanker til dere alle og stor trøstende klem til deg.

Uora sa...

Kondolerer :-(

Bergljot sa...

Så utrolig trist. Du har skildret ham så fint og morsomt i bloggen din, han må ha vært en fantastisk person og pappa. Kondolerer masse, Klem

Anonym sa...

Åh, herregud, så svårt. Jag beklagar sorgen, Silje. Och skickar en stor kram till dig och de dina.

Anonym sa...

Å miste sin pappa overraskende og uventet gjør vondt, lenge. Føler med deg og dine i sorgen. Ta vare på de gode minnene.
Hilsen May-Britt

underveis sa...

Å, herregud! Kjære deg! Stor stor klem, til deg!

frk. Figenschou sa...

Takk alle. Hver og en især.

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...