det går hardt for seg

Siden sist har jeg vært på fest og avsluttet det hele med en slosskamp, muligens fordi jeg er så dårlig i TP, tror jeg. Jeg mener selv at jeg er ganske uforskyldt i det hele. Arne skulle i allefall vise meg en del kampsporttriks, og det var han ganske flink til. Han kunne mange. Og han knakk laus en del ledd som jeg ellers oppsøker knekkedamen for å få på plass. Altså sparte jeg minst 240 kroner. På minussiden må det føres opp at jeg er adskillig mer lemster idag enn hva jeg er dagen etter et besøk hos knekkedamen.

Jeg har bestemt at vi skal sove andre veien i år, altså med hodet der bena var før. Så da gjør vi det. Jeg er jo tross alt interiørarkitekten av oss. Det som ikke er så bra med det, er at vi får lyset rett i øynene og det er vanskelig å sove noe særlig etter ni, som man innimellom vil, særlig etter at man har vært i middag og sloss uti de sene nattetimer.
Men nå har jeg jo bestemt det da, og jeg vet ikke helt om jeg får lov å drive og ombestemme meg. Vi får se.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...