turisme i bergen

Nå har mamma og Knut Stefar fått bergenset seg tilstrekkelig så nå har de dratt hjem. De hadde med seg et sånt Sasmagasinet med en artikkel fra Bergen så de var jo adskillig bedre forberedt enn meg. Jeg må si jeg ante ikke jeg bodde i en så til de grader kul by. Iallefall i følge sas. Det var nesten så jeg bodde litt i en blanding av Berlin og Dublin. Men det visste jo ikke jeg for jeg hadde jo ikke lest Sasmagasinet da.
Men det må jeg si. Utrolig dårlig ide å ta lille mamma med opp på Fløyen. Kan de fattige begripe hva vi tenkte på? For det første så er det jo ikke så hyggelig ombord på Fløybanen når du er sikker på at bremsene og motoren kommer til å ryke og du kommer til å styrte ned i døden med mann og datter. Akkurat det tar nok litt sjarmen fra opplevelsen for hennes del, og jeg for min del var litt bekymret over hva jeg skulle gjøre hvis hun kastet opp.
Og når man kommer opp. Når man kommer opp er jo attraksjonen at nå er det fryktelig langt ned, og se på den utsikten dere!
Utsikt ble det ikke så mye av, mamma lot oss ikke gå bort til gjerdet, for vi kunne komme til å ramle utfor.
Det ble laksesmørbrød på restauranten istedet. Og deretter ble det middag på middag og god mat hele helgen og handleturer og stas.

1 kommentar:

Julie sa...

Herrejemini, det der hörtes litt ut som min mamma! Hun er sikkert veldig koselig!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...