ved nærmere ettertanke

Hjemme med syk figenschou idag. Ganske typisk at de banket og snekret bak to vegger i dag da, i sterk konkurranse med kebabnegrene.

Hvor kommer egentlig snørr fra? Hva er det? Da jeg var liten sa mamma at snørr var hvite blodlegemer som hadde dødd. Jeg trodde da at hvite blodlegmer var de strengene som går fra ca mellomgulvet og gjennom magen, og at det er disse som gjør at det gjør vondt når man er sulten for de ikke har noe å gjøre, men at disse ikke var de samme. Det tror jeg ikke lengre når jeg tenker logisk igjennom det. Ikke alt mamma har fortalt er sant. For eksempel er høyde 212 på vei mot flyplassen ikke et offentlig toalett. Jeg er IKKE dattera til Maila, for hun kom aldri og henta meg på sneskuteren sin. Man sovner ikke bare man lukker øynene. Og den der Oj, vi glemte bursdagen din, den var i går, jaja, nå må vi vente et helt år, var det ganske sikkert løgn. Jeg kommer iallefall aldri til å gå på den igjen.

1 kommentar:

Anonym sa...

æ vet ka snørr e for nåkka! han pappa brukte å si til mæ at det va dødt blod. og DU brukte å si til mæ at Æ va dattera til ho maila. så da kan du bare ha det så godt; du fortjene ingen sympati og ingen forklaring på ka snørr gjør.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...