Jeg pakker ut

Jeg må vel innrømme at det er en løgn. Eller iallefall en veldig langsom prosess. Jeg hater å pakke ut enda mer enn jeg hater å pakke.
Men jeg er iallefall tilbake i Stockholm. Jeg og langesøstra har vært på Márkomeannu, jeg endte med vintersoveposen og det er jeg glad for. Det var kaldt og vått, men supert.
Finfn stemning og finefine folk, litt sur ved kanskje, og det er jo litt vanskelig å finne fram når alle bor i lavvo og alle lavvoer er grønne. Men så er det jo en ganske liten festival da. Så det er ikke SÅ vanskelig heller. Vi hadde en fin og tørr plass, naboen hadde innlagt vann. Som alle untatt han som våkna i en bekk syntes var helt greit.

Nå har jeg ankommet storstaden og her har jeg kjøpt ny telefon. Problemet er å få overført telefonkontaktene fra den ene til den andre når de har to forskjellige typer simkort og den som innehar alle kontaktene er litt ødelagt og nekter å lage backup. Eller, den lager, men den nekter å laste den opp.
Nå skal vi gå tur på Söder så jeg kan ikke sitte her og dille mer.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...