grindveven&jeg

The stig tror kanskje han fyren trodde jeg het Sti-Ann. Litt som i Aud-Unn, som jo er to jentenavn som kan bli et guttenavn. Gud vet. Jeg tenker iallefall litt på det. Skal ut å kjøpe nye briller i dag.
Eller, det skal jeg jo ikke, for jeg har shåpståp, men det er en presang så da er det lov. Løøøv.


Og så vever jeg igjen da. Oppmåling av garn, ferdig vev og påbegynt bånd under. Jeg må jo vise det frem ettersom ingen her i huset er nevneverdig imponert. På Påbegynt Bånd har jeg i tillegg vevd feil, så jeg er heller ikke nevneverdig imponert, men nå har jeg kommet litt mer inn i det og vever ikke så mye feil. Men det er faktisk et litt vanskelig mønster fordi det ikke er symmetrisk. Sånn for veversken. Det er ikke så lett å forutse hva som kommer. Men fint.



Det er et mønster fra Sølferbukt. Altså helt sinnsykt lokalt og jeg vet ikke i hvor stor grad man skal ta sånne opplysninger til etterretning. Sølferbukt er på størrelse med stua vår.

Jeg har lovet A å legge ut en billedserie av monteringen av de forrige kommagbåndene. Jeg vet ikke akkurat om kvaliteten på den billedserien er så høy, iallefall ikke "serie" -delen, men jeg skal gjøre det. Følg med, følg med.

3 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg ser ingen feil, lar meg bare blende av prosjektet.

A sa...

Altså - den monteringsbildeserien. Vi venter i spenning :-)

frk. Figenschou sa...

jeg skjønner ikke hvor bildene har blitt av, jeg. skal lete videre.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...