HEPP!

Jeg har hatt ferie skjønner dere. Årets ferie er som sagt på én uke, livsløgnen er "men til NESTE år", og i løpet av den ene uken jobbet jeg en dag. Men jeg liker jo å jobbe. 

Jeg og the Stig og the Twig er i Oslo, i morgen drar de til Trønderste lagen, jeg drar til Finmarkske marken, de skal bade og fiske krabber og spise kjeks fra Arntsens konditori, jeg skal lage budsjetter og fototsjope bilder. Det er tredve grader hjemme og mamma har lagt ut bilde fra verandaen sin, med et termometer som sprengtes i solveggen, og hvor ble det av Finnmark egentlig? det vanlige Finnmark? og det skal være noen fine dager enda når jeg kommer hjem men heldigvis blir det mer vanlig vær etterhvert for det er jo det man vil ha, kaldt og gråvær når man uansett bare kan være på jobb. 
Jeg lurer på hvordan drivhuset generelt og peonen i varmedella spesielt har klart seg.

Her i Oslo har vi spist sushi hver eneste dag, for det vil Jendor, det vil si at jeg har faktisk lurt meg unna noen dager, men ellers, lunsj, middag og kvelds og enkelte dager frokost også, så jeg vil si at han har hatt en fin ferie, han er jo syv år og tenåring så han er ikke hundre prosent enig ettersom vi den ene dagen gikk innom en klesbutikk og en annen dag gikk på kunstmuseum, men jeg er nå glad for at jeg får være med på litt av familieferien, og så har vi begynt å planlegge for Stockholm neste år. Jeg ser  på kalenderen og innser at jeg kanskje ikke kommer til å trekke pusten før ca da. 
Det er bare å henge på! Og det gjør jeg. Hepphepphepp.

Ingen kommentarer:

Påsken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...