En foreløpig (ord jeg har glemt) men slags analyserende oppsummering

Åkei da. Jeg tror at grunnen til at jeg ble så frustrert over å bli forstyrret hele ferien igjennom var fordi jeg hadde lagt opp til at neida det kom jeg ikke til å bli. Jeg hadde pakket alt klart til forsendelse før jeg dro til Tromsø tilogmed, jeg hadde sagt i fra for over seks måneder siden med påminning for tre måneder siden at frakt er litt utfordrende her nord, jeg hadde sagt ifra at dette er en travel tid og jeg drar til Luleå om kun korteste tid, dato og dato og dato, og jeg hadde sagt at jeg var i Finland akkurat nå og opptatt. 
Det var bare ingen som tok noe av dette til etteretning.  
Så da var det jo bare å fylle skjegget med postkasser. 
 
På en måte koster det meg ingenting å si til en kunsthall at dette går ikke, beklager, det blir for mye stress for meg og det var ikke meningen at jeg skulle ha alt dette arbeidet, jeg trekker meg, men samtidig så heier jeg jo på alle små kunsthaller på fjellhyller og nes og man vil jo ikke være diva.
Bare at akkurat nå hadde det vært fryktelig deilig å ta frem divaen i seg og si 
vettu nei takk. 

I dag har jeg forsøkt å ha vanlig helg men jeg kan liksom ikke standhaftig vente til mandag med å ta tak i ting, så litt kortbeluntet har jeg vært. 
Nuvel.
Tirsdag drar jeg til Luleå og det gleder jeg meg til. Fordi jeg er en tilhenger av et slags nordlig fellesskap, fordi jeg synes de er så trivelige, fordi det blir deilig å ha det huket av så jeg kan ta tak i neste del av programmet med klarere sinn. 
Og også ha litt mer tilstedeværelse i mitt eget sinn. Det gleder jeg meg aller mest til

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...