Skulle valgt poké bowl

Hva gjør dere da? Jeg jobber jobben, i går tok jeg nok en gang buss fra steder jeg ikke visste hvor var (i Boden) til steder jeg ikke visste hvor var (i Luleå), men bussjåføren spurte om det var ungdomsbillett så jeg gikk i pluss. 
I natt måtte jeg kle på meg og stå opp og be de som hadde en høymælt og veldig nattlig samtale ved inngangsdøra, eller vent, utgangsdøra, for de sto inne, om å være stille, på svensk, men nå har jeg fått byttet rom så i natt håper jeg det blir sovings. 
I dag har jeg ikke tatt buss, men trasket fra hitet til ditet og det er jo det jeg foretrekker, og satt opp verk, og snakket med folk, og lett etter sånt jeg ikke vet hvor er som hyssing og saks og klemmer og det hele, og det er ikke så verst, men etter som jeg har sovet så lite lugger det liksom litt i maskineriet men maskineriet det er meg og jeg gjør nå mitt beste JEG da. 

Jeg har savnet Sverige veldig merker jeg. Sveeeerige, så fin du er. Og Nooooordsverrige herregud du er fin. Det jeg ikke har savnet derimot er å snakke svorsk. Nå tilogmed tenker jeg på svorsk og det er ikke mitt favorittmål så det har jeg hvertfall ikke savnet. Jeg skulle ønske folk skjønte hva jeg sa som jeg skjønner hva de sier, men sånn er det ikke.

I dag var jeg så tidlig ferdig og ikke skulle jeg ta noen buss heller, så jeg rakk å spise middag, og jeg er jo i en by der det burde være mulig å få tak i sushi uten majones, så jeg bare gikk ut av døra på hotellet og gikk til jeg kom til en sushirestaurant som jeg googlet med telefonen og den hadde fått best av alle stjerner i hele Luleå eller hvordan man nå skal formulere det, og jeg inn, og jeg sushi, og jeg som jo var klar for en stille middag i et hjørne mens jeg gikk gjennom noen av bildene jeg har tatt i dag, jeg klarte å velge en rett som ble servert med et helt jævla halvmeters kisrebærtre på palisander, og, jeg tuller ikke, FLYTENDE NITROGEN sermonielt helt i en kanne som boblet og splutret og røyket, og folk aaaaah og ooooh og tok bilder og filmet
og jeg var ikke klar for å deale med det i det hele tatt, jeg ville sitte stille i en krok.  

Jeg måtte ha en øl.
I morgen blir det pizza.



Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...