blast from the past, and snow from the...flow

Det var veldig, veldig, veldig, VELDIG lenge siden Tanakofta har påpekt at jeg ikke har blogget.
Det har jeg ikke. Hun lurte på om jeg var i Stockholm enda. Det er jeg ikke, jeg har vært noen dager i Oslo for å treffe familie der, men det ble nå litt redusert da ettersom familie hadde spysjuka og halsbetennelse.
Så null poeng for timing. Og nå er jeg hjemme. Snøen har så vidt kommet, men jeg har noen greier på fjellet jeg vil hente før det blir helt borte under snøen, så der var timingen bedre. Jeg rekker det.
I dag måtte jeg egentlig jobbe hardt hele dagen, men jeg har bare jobbet halvhardt for jeg er, som the Stig forutså, på dette tidspunktet bittelitt sliten. Menj eg har skrevet på en tekst som skal inni et australiensk magasin, hei tulleengelsk, og så har jeg startet på det tredje fakturaprogrammet for året, som er tøvete, men de legger jo ned over en lav sko så hva skal man gjøre. 

Og så har jeg fått i oppdrag å handle inn middag til den egne familien som ble helt over gjennomsnitlig glad for at jeg kom hjem, og når blir det fint å bare være her. Tilogmed min og the Stigs planlagte kjærestetur til Berlin, som nå atter en gang er avlyst, er jeg nesten glad for er avlyst, for nå blir det fint å bare være her. I ro.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...