vrinsk

Jeg er så tett i bihulene akkurat nå at det er som om jeg overhodet ikke har kontakt med Hodet. Det er som en vegg imellom oss. Og det er dumt for jeg hadde tenkt å bruke Hodet.

Fram til nå har jeg brukt nesespray men det skal man jo ikke gjøre mer enn ti dager så da gjør jeg ikke det. Vanligvis er jeg frisk etter ti dager, dessforuten, men denne gangen var det ikke sånn. Aue. Det føles som om noen har stappet en hest inni kraniet mitt.
Og så har jeg jo den der andre nesesprayen, den magiske som gjør at jeg ikke blir forkjølet i utgangspunktet. Har slørva litt med den ja. Men nå hadde jeg tenkt å slutte å slørve, for ifølge doktor Hybinette kan man blir forkjølet med en ny forkjølelse mens man enda har fast følge med den gamle, og det kan jeg skrive under på, så derfor hadde jeg tenkt at jeg skulle passe på å begynne å passe på.
Men det går ikke. For jeg er så tett at den bare kommer rennende ut igjen.
Er dere ikke glade for den lille opplysningen der?

Men det er litt rart, at bare fordi man ikke kan puste gjennom desen, og lurer på om man har en hest i kraniet, så skal det være helt umulig å tenke. For jeg HAR jo ikke en hest i kraniet.

3 kommentarer:

Rødhette sa...

God bedring!

frk. Figenschou sa...

bninsk....

Elisabeth, innerst i veien sa...

...fikk helt vondt i hodet av dette....

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...