For de helt spesielt interesserte

Og jeg vet ikke helt hvem det skulle vært. Tror ikke en gang foreldrene mine havner innenfor denne kategorien om vi skal være helt ærlige med oss selv.
Men her er resultatet av det siste halve årets stipendsituasjon.
Det er altså dette jeg holder på med sånn i hverdagen.

http://siljefig.com/at_iaspis/



2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallai, jeg er hvertfall en av de interesserte, og jeg kan nevne flere grunner til det:
Det er samtidskunst, noe jeg på generelt grunnlag er interessert i. veldig interessant å se hva dere driver på med der på Kunstfack - eller post-kunstfack,

Selv ser jeg fort referanser til utearbeid, for eksempel livet i Finnmark på bygda, hvor man knyter sammen gjerdestolper eller fester ting med tau. Jeg tenker vel at du refererer til det bevisst, correct me if I'm wrong.

Jeg er fra Finnmark, flytter sanrt til Harstad, og driver på med kunst, på min måte, ikke like velutdannet som deg, og du skal vite jeg respekterer deg veldig for din utdanning. Jeg ble kjempeglad da jeg oppdaget deg, kanskje du kan sende utstillinga di nordover etterhvert, til for eksempel Galleri Nord-Norge ;)

Em




frk. Figenschou sa...

Så fint at du ser akkurat det du ser for akkurat den referansen er veldig bevisst.
Dette er nok et ganske utypisk konstfacksarbeid. Sverige er veldig sånn aktivistbasert i samtidskunsten sin. Det skal handle om samfunn og surdeig og genusproblematikk.

Vi får se hvor snart jeg kommer nordover...det blir både Svolvær og Karasjok neste høst, men det er lenge til og nordnorge er jo svært, som vi vet.

Takk for en fin kommentar!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...