Subversive elementer

For ei stund siden var jeg med i ei koftegruppe på facebook.
Så ei mere.
Da jeg var medlem syntes jeg og flere med meg, at den ble litt vel detaljstyrt. Det var spesifikke regler for hvordan man skulle svare på et innlegg, man måtte for eksempel starte ny tråd om man ikke kommenterte spesifikt på det som var tatt opp i tråden. Men man fikk ikke henvise til den opprinnelige tråden, det var uthenging. Så om noen stilte opp i ei kautokofte og sa se så fin kvalsundkofte, fikk man ikke si noe annet enn kjempefiiin.  Så kunne man starte en ny tråd om kautokofter. Alt dette var jo for at man skulle ha en god og snill tone, og ikke ende opp med det der finsk-turistkofte-styret, men alle var enige om at det ble for mye skolefrøken/frynsete nerver over det hele, og man hadde en adm som fauk rundt og detaljstyrte.
Så hver gang det ble lagt ut et interessant innlegg, ble det kommentert, og så kom admin og sa NEINEINEI, og så ble det en parallell debatt i chatten med alle andre medlemmer om hva hun fant på nå.

Og jeg husker ikke helt detaljene, men på grunn av disse reglene var det et menneske som ble litt uthengt av adm, men som ikke fikk lov å svare for seg, for de kommentarene ble bare slettet, og da sa jeg at det syntes jeg ingenting om, og meldte meg ut.
Det er vel et par år siden.
Men så dukket jo denne saken om han som vever skallebånd opp.
Og da lurte jeg litt på kommentarene på det. Og så så jeg at det var blitt nye admins på koftegruppa, og sendte en forespørsel om medlemskap.
Og da ble jeg SKIKKELIG utestengt. Nå kan jeg ikke engang søke opp og se at gruppen eksisterer på facebook. Jeg er nok et farlig element.

Jeg har en kompis som er kofteguru, som vil starte en ny gruppe, men så lenge ingen har tid eller egentlig ork så får det bare være som det er.
Men skikkelig farlig, det er jeg.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...