oj oppdatering

Siden min entusiastiske hjemkomst har jeg gjort følgende:
Jeg har måkka hyttetaket, ikke ramla ned. Spist kake og godter og luksusfrokost. Aka i pionerjolla fra hytta og ned på isbrua. Da måtte vi sage ned et tre først for å ha klar bane, men båten ville slett ikke ta den banen når vi først satte utfor. Pionerjoller er vanskelig å styre både til lands og til vands. Og så har vi satt flyndregarn. Tenk så sure vi hadde blitt om vi likte flyndre, for det var ikke en eneste flyndre i garnet, men ca 40 små rognstinne russekrabber. Det kom to små kinesere og hjalp oss å gjøre opp krabbene.
På dette tidspunktet var vi så kleimete av krabbesø at vi bestemte oss for å ha litt bypåske. Det passa bra for Kajsastina kom på subsidiert bytur hun også, og i dag har vi vært på skitur. Omsider. På mange måter er kanskje ikke Morten og meg de som utfordrer kjønnsrollemønstret mest, men en ting er sikkert: når vi skal noen steder er det alltid jeg som venter på ham. Først finner han ikke den syntetiske longsen, og så må han bare på do, og så er gamasjene på mystisk vis sporløst forsvunnet fra tørkerommet, ikke er de bak sofaen og ikke er de på rommet, og så må han pusse tennene, og plutselig når jeg tror at alt er klart til avgang, så kommer han tuslende forbi i bare underbuksa, og alt er fullstendig albert åberg.
Men heldigvis var det dårlig vær hele tiden så vi gikk ikke glipp av solen eller noe.
Egentlig er det ganske fint å gå skitur i snekov og gråvær. Det er liksom ikke noe mer enn det gir seg ut for.
Men alt blir fullstendig konturløst, man aner ikke om bakken går oppopver eller nedover, man staker i oppoverbakker og går fiskebein i nedoverskar.
På fredag blir morten og jeg 63, vi skal gå på puben og feire, kom kom alle sammen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

...og så jeg som kom hjem i går kveld og trodde at dere hadde dratt ned igjen for lengst, og så er det første jeg får høre når jeg kommer ut av flyet at "vi må på puben på fredag, for Silje og Morten blir 63!". Og det er det første alle sier til meg når jeg møter dem, så dette kan bli stas. Kan ikke forstå annet enn at puben må bli stinn av kjentfolk i morgen. I dag har jeg hittil gått 1571 skritt. Synes det høres mye ut, men det er nok ikke det i og med at man helst skal gå 10.000 per dag. Ja, ja...

frk. Figenschou sa...

titusen?!? Hvor langt kommer man da?
Jeg har forresten lest et sted at jødene under sabbaten ikke skulle gå mer enn hundre skritt...


Takk for at du kom på puben, det ble virkelig stinn brakke og alle kjentfolk!

Jobber jobben.

Det som er litt dumt med å ha tapet igjen vinduene er at man ikke kan lufte når man for eksempel har fuget med glassfugemiddel. Da blir man ...