høh

Det er utrolig egentlig hvor mange fine folk man kjenner men så forsvinner de litt for en stund og så dukker de opp eller så dukker de ikke opp men de er nå der da men har bare glemt det.

Det er også helt utrolig at man kan si til ca seks stykker "nå går jeg og handler på Clas Ohlsson skal du ha noe" og alle sier "neida" men ikke en eneste sjel sier "du har svære svarte flekker i fjeset det ser ut som du har fått tyfus" og jeg er litt usikker på om disse overhodet kan regnes blant fine folk, eller om de bare helt ok folk med en hake ved seg.

Og så må jeg si: hva er dette med at alle har begynt å si fønke? Det heter funke, det funker ikke, ikke at det ikke fønker. Fønker? Hæ? It doesen't funk?
Med mindre du er en utdatert jazzmusiker uttaler du ordet feil. Feil sier jeg! Det kommer av fungere! Og det vet dere godt!

Denne posten begynnte litt mykt og sentimentalt men endte i et utbrudd av frustrasjon. Og det er ikke min feil.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, men æ syns det e helt greit. Du kan få lov å være sur. Samtidig bør du kanskje passe dæ, for det har jo vist sæ at hipsteran i klassen din lese bloggen din.

Nu bor det 4 nepalesiske gutta hjemme hos mæ. Dem tar på sæ sko før dem går på do (og sitt helst på huk oppå doringen). Det e bare han ene av dem som snakke engelsk, og han snakke veldig utydelig og fort-fort engelsk, så æ skjønne aldri helt ka han sir. Det blir litt slitsomt å måtte be han gjenta ALT tre ganga. Så som regel blir æ bare sittanes og si "aha" og "yes" og "right" og flire litt når dem gjør det. Men av og til så sitt han og fortelle nåkka kjempelangt, og æ sitt og konsentrere mæ om å gi de rette reaksjonan, og så blir det stille lenge, før han sir: "That was a question". Det syns æ e litt pinlig.

Men nepaleseran e fantastisk. Og kjempesmå. Og ivrig og veldig interessert i alt.

Har forresten ENDELIG fådd peng av lånekassen. Men nu har æ klart å lukke den kontoen som dem sett inn penga på. Og pengan kom på den kontoen i går. Æ blir så redd av sånt! Vil det si at pengan e forsvunne ut i det store intet?

ringringring sa...

kanskje de tror at du er sånn og derfor sier de ikke noe om svarte flekker, for kanskje du er flau for det!! man vet aldri. en gang sa noen til meg "lappen på genseren din har stått opp i hele dag".

frk. Figenschou sa...

NEI DÆM FORSVINNE IKKE- OOPS- opss.
nei dæm forsvinne ikke, til nød blir dæm sendt tilbake til lånekassa. du burde kanskje oppgitt et kontonummer du faktisk bruke.

Du bynn å bli ganske lik han pappa.

Ujevne tanker sa...

Jeg har også lurt på slike folk, som du nevner, sånne som lar meg gå rundt i en fremmed by i et fremmed land med maskara helt ned til haka etter vann i trynet uten å nevne det med et blikk en gang. Jeg lurer på om dette er slike skadefro mennesker som gjerne vil vi skal være deres stygge venninne.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...