Studietur/rypejakt

Jeg har vært på studietur i Ålesund/Ørsta/Vatne. Blablabla masse fine maskiner, interessant osv, sikkert ikke så mye å lese om for en som ikke vil lage møbler.
Det JEG derimot syntes var litt interessant, var at vi bodde på samme hotell som da jeg jobbet i Samovarteateret/samovarteatret og var på turne med forstillingen "Spor" på Ålesund internasjonale teaterfestival. Vel akkurat det var ikke så interessant, men på denne forestillingen var også rypa Erna med. Ettersom hun var godt og vel skutt og dau, hadde hun ikke eget rom, men sov i hotellets fryseboks.
Kjersti, også kjent som Inga from Sweden, hadde ansvar for Erna. Da vi forlot Ålesund etter endt forestilling, videre ut på turne, huhei, spurte Bente Kjersti: "huska du ho Erna?" "............................jaaaaa........?"svarte Kjersti. Noe som betyr: "eh, nei."
Det er ikke barebare å finne hvite ryper som er frosset ned med hodet utenfor vingen når man er ute på turne, men det gikk da. Faktisk.
Men nå var jeg altså tilbake på Ernas hotell. Jeg tok meg en runde for å forsøke å finne Erna, ettersom ingen av de ansatte virket særlig interessert i historien, og spesielt ikke da de fant ut at dette skjedde for nesten ti år siden. Iallefall syv.
Men jeg er ingen frøken detektiv. Jeg fant


(her skulle det vært et bilde av fryseboksen til hotellet, men den helvettes datamasjinen lukke explorer fordi maskinen låser seg hver gang jeg går inn på Min datamskin for å hente bildet som ligger på mobiltelefonen sitt iplugga minnekort. Hva er det for noe da??)
(bildet skulle ha teksten "ernas siste hvilested")


men jeg lurte meg ikke inn i resepsjonen for å få tak i nøkkel på indianervis. Eller noe annet vis. Jeg lot saken ligge.

Og jeg håper virkelig ingen spiste Erna. For den fuggelen hadde virkelig blitt tint opp og froset ned igjen en god del ganger.

4 kommentarer:

Julie sa...

hvilket hotell er det snakk om?

Anonym sa...

æ skjønte ikke helt ka du egentli fant. din egen fryseboks bak resepsjonen på et hotell i ålesund? fikk du den me dæ da? sikkert ikke på flye, men dåkker driv kanskje ikke og tar fly dær sørpå. va d plass under bussn, eller måtte du kontakte norcargo? vel, det æ egentli sku si va at æ kommer til knes 22 des og returnere til tromsø ( eller homsø som byen e omdøpt under den årlige homouka) 4 jan. enn du? blir det utvida familiejul i år også?

frk. Figenschou sa...

å hærregud æ har glæmt å bestill bilætta

frk. Figenschou sa...

brosundet gjestegård forresten.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...