Ikke akkurat noen bombe det da

Rett før vi dro i bryllupet slutta plutselig kjøleskapet å virke. Det ble mørkt og varmt.
Jeg så for meg en ny runde a la vaskemaskinen med orging og bruktkjøp og leie av bil og bæring og kjøring på enveiskjørte omkjøringer og deler som aldri kom og husvert som sier at kjøleskap var ikke egentlig inkludert i leien, og faktisk vurderte vi å bare flytte.
Nuvel og uansett, vi så på noen annonser under Leilighetertilleie, ringte også litt, men så har jeg jo en sånn familie der onklene er elektrikere. Jeg har ikke en eneste onkel som ikke er elektriker. Så jeg kan rullere litt på hvem jeg ringer når noe elektrisk går til pisis. (...Og absolutt alle mine elektriske produkter har faktisk gått i stykker en eller annen gang og de elektroniske også faktisk.)
Så onkel Kjell trår til som telefonsupport. Og voi og hei og hopp, tror du ikke han finner feilen, i løpet av bare en halv time og tre telefonsamtaler! Og tror du ikke Morten og jeg klarer å fikse den! RePEraTØRene! Og onkel sier at det kommer ikke til å bli brann og jeg og Morten trenger ikke flytte.
Snille snille onkel Kjell.

2 kommentarer:

Fru Skurk sa...

En sånn onkel vil jeg også ha! Vi har sånn oppvaskmaskin som man får støt av og det må vi ha en mann til å ordne opp i og sånne menn koster fryktelig mange penger. Men en onkel koster jo ikke så mye. Kanskje vi kan bytte? Jeg har en presteonkel og en læreronkel som også kan brukes som sang- eller kåsøronkel. Du kan velge selv.

frk. Figenschou sa...

jeg har en sang- og kåsørmamma, men kanskje ikke så veldig flink, bare entusiastisk. Hvis du tar henne, og en onkel, i bytte mot presetn? Sånt har vi ikke i min familie.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...