Hvorfor så sliten, lille per...lille persiten?

Av bare gode ting. Det hjalp litt å ta en dusj men der er ikke ofte jeg sitter og dusjer for å si det sånn. Og bra er det for man får mye lettere vann i nesa da. Så vet dere det.

I dag avsluttet jeg IASPISperioden min. Og det har vært så fint. Og har ført til mange andre fine ting. Og andre fine folk. Og glad er jeg. Og sliten er jeg fordi jeg har hatt mye å gjøre med Åpet Hus og foredrag og utflytt og midt i det hele har jeg jo vært syk og selv om jeg bare ville ligge i senga og sove måtte jeg på ateljéet og pakke og pakke og pakke. Og man vil ikke spise når man er syk. Og da blir man slapp. Heldigvis hadde jeg the Stig for på et tidspunkt gikk jeg totalt i kustirringa og overskuet verken logikk eller logistikk.
I dag har jeg tømt atelieret (nå veklser jeg litt mellom svensk og norsk skrivemåte merker jeg) (og...kaudervelsk) og er det noe som stresser meg så er det flytting. Og bedre ble det jo ikke av at Lillebil som også heter Lillebud, her i Stockholm, som sist flytta akkurat samme lass uten problemer, i dag hadde sendt en ungdom som istedet for å hjelpe meg å bære, ringte the Mothership (Lillebud) og klagde på at det var for mye saker og at jeg måtte betale mer. Lillebil (/-bud) forklarte over ungdommens mobiltelefon at det ble dyrere denne gangen fordi det tok lengere tid å laste. Ok, jeg betaler sa jeg, men det tar lengere tid denne gangen fordi jeg må gjøre all bæringen selv.
Jeg reagerer litt på refleksen "jeg må ringe noen" når det er mye pinner, men akkurat like mye pinner som jeg har meldt inn over telefon, istedetfor "nå må jeg løfte noe". Og det førte til at jeg ikke gadd å okke mer med han der ungdommen og sendte han avgårde uten resten av greiene, (lange pinner) som jeg istedet tok på t-banen. Og da ble jeg litt ekstra sliten for jeg liker ikke å krangle. Og jeg liker ikke å ha mye greier på t-banen i rushtiden.

Ok, så det var ikke bare gode ting, men IASPIS og alle de fine tingene jeg har laget der, er jo grunnen til at jeg synes Lillebud (/-bil) er dårlig. Ræva. Og nå må jeg finne et nytt atel...jer, og det er litt stressende, men det er fordi jeg har tre bra utstillinger neste år.
Jeg har det bra. Det går bra. Det går bedre enn for eksempel dårlig, som jo har vært et fryktet alternativ.

Og så vet jeg ikke hva man gjør når man slapper av, jeg husker ikke, så jeg gikk en tur. I de mykeste skoene mine for jeg var så lemster. Og svarte på et par mail etterpå og fiksa litt på hjemmesiden. Og var i søppelrommet og leita etter noe jeg kunne bygge om. Heldigvis er det både dugnad i borettslaget, og duodjihelg i Sameforeninga i helga, så det gjør ikke voldsomt mye at Hodet nekter å huske hvordan man avslapper seg.
Men i morgen skal det bare slappes av. Sånn som vi gjør det da. Da skal jeg montere skallebånd, rydde verandaen for døde planter og jobbe fram en plan for levende planter, og vaske et søppelromskupp. Og lage middag til han der som har holdt fortet. Det blir deilig.
På onsdag skal jeg begynne å skrive søknader og se om det er mulig å få inn noen penger på den måten sånn at Tenkerbellmyra kan sove uten åndenød. Det blir hardt arbeid.
Og når jeg har gjort det, skal jeg på ferie.

2 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Hersjens, nu kommenterte æ hjemmefra og så e det ikke kommet hit. Skal tru kor alle de her kommentaran blir av? En eller anna plass ligg det en rekke cv`a, enslige sokka samt gode bloggkommentara å gjære. Uansett, æ sku nu bare si takk, det e fint at du tenke på mæ! Å så e det lov å slapp av før man fysisk sett sæ på flyet.

frk. Figenschou sa...

ja, ikke e dem fanga av nåkka spamfilter heller for der e det bare legemiddelsanonsa.
æ får nu ikke lov å kommentere hos dæ heller så vi e åpenbart ikke-kompatible.
får se kordan det blir med den der avslappinga, det ordne sæ vel.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...