Man farter

I dag har vi vandret på gamle tomter. Fra den gangen vi bodde-bodde* i Stockholm. Sånn permanent (men midlertidig såklart) Da vi bodde i femte etasje på toppen av Hägerstensåsen. Og kunne se hele Stockholm fra stuevinduene.
Jeg måtte levere noen papirer der jeg har hatt ateliér, og oppdaget at jeg har hatt arbeidsplass rett ved der vi brukte å gå tur den gangen. Jeg har jobbet rett ved Memory Lane. Uten å innse det. Men nå har vi mimrespasert og det ER så artig. Sånn Huskerduda vi kom flyttende hit og det sto en kronhjort her? Huskerduat vi har spist her engang? Huskerduat dette området var på vei til å bli hipt da vi bodde her og nå har det eksplodert? Huskerdu at det står noen artige hesteskulpturer der oppe? Huskerduda du så hun gamle dama bli tatt av vinden og du sprang ned og hjalp henne?

Jeg lurer på om andre folk bare drar på ferie til steder de har bodd, og om andrefolk da drar og ser på stedet der de brukte å hverdagshandle når de gjør det.
Nå er det ikke akkurat kjempelenge siden sist vi var i denne byen da, men det er kjempelenge siden vi har vært der som vi bodde når vi faktisk BODDE her.

*Før vi begynte med den der reiseveldigmassefremogtilbake-greia. Ah, den gang alt var enkelt og ukomplisert og i laaaange strekk.**

**Hvis noen er totalforvirret over boingen nå så bor vi faktisk ikke lengre i Stockholm, og har ikke gjort det på en god stund, men det er jo ikke akurat sånn at vi ikke er her overhodet.***

***Men det merkes jo at det er en viss skillnad på å bo en plass og å være en plass mye. Ikke at det påvirker geografien rundt Hägerstensåsen da.

 

1 kommentar:

Rødhette sa...

Ja, det hender at vi besøker gamle tomter når vi er i Oslo. :)

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...