Når kattene er borte sover musen middagshvil på sofaen

I dag for Mann og Barn sydover, og jeg ble her for jeg skal til Miljårk, som Jendor sier.
Eller som jeg sa til en bekjent jeg traff på butikken midt i arbeidstida og som spurte om vi hadde ferie: Ja, The Stig og The Twig dro til Trøndelag i dag og lørdag drar jeg til New York. Hørtes ut som jeg hadde trukket det lengste strået i feriekabalen da, sant. Mamma skal ha me-time.
Mamma skal jobbe, det skal hun. Men jeg har jo sørget for å ha en fridag når jeg først er der.
Lenge har jeg gledet meg til turen, så har jeg gruet meg for jeg synes faktisk det er sykt skummelt å skulle dra alene, hvorfor vet jeg ikke, for jeg har jo tilogmed flyttet til fremmede land alene, der de ikke engang snakket særlig engelsk, men det var da, en annen Silje.
Men som tante sa, det går nok bra, du bynn jo å bli stor pia.
Nå gleder jeg meg kanskje litt igjen.

I det the Stig og the Twig var ute av huset, fant jeg fram støvsugeren. Det vil si, strengt tatt ryddet jeg vel først. SÅ støvsugde jeg. Så gikk jeg en tur. Så gikk jeg og handlet tullemat. Så gikk jeg hjem og sov på sofaen. Så sto jeg opp og jobbet.
Alt jeg har drømt om unnagjort på få små timer.

Og nå skal det være så ryddig som dette helt til åsgårdsreien kommer tilbake. Denne ene gangen i året. Jeg nyter det. Jeg skal nyte at det er ryddig hjemme mens jeg er i Miljårk, så mye nyter jeg det. Og jeg kommer hjem et par dager før de andre så da skal jeg også nyte.

(Men. I ærlighetens navn må jeg vel innrømme at da jeg hadde jobbet satt jeg lenge og så på videoer av Jendor da han var liten. Da hadde jeg kanskje fått nok me-time.)

Ingen kommentarer:

Siden sist (som er ca 16 timer siden)

Vi har fått ny kran på badet. Den forrige brakk for noen måneder siden, men det har vært mulig å bruke den ved hjelp av en vaskeklut. (Jeg o...