Tilbake

Ja, jeg burde jo ha skjønt at den som aldri sovner på en vanlig dag ikke kom til å sovne på noe fly, så det ble en lang dag for oss begge, men ellers var det strålende "i det magiske landet Oslo der det e mørkt om natta". (Reelt sitat.)
Helt ferie kan man jo aldri få, så mens man prøver å feriere og ha fri tikker det inn mailer som krever handling og tilstedeværelse. Som kunstner kan man ikke ta fri i høysesongen. Hvert år sier vi at "men til neste år," og neste år blir det likedan.
Men til neste år.
Nå sjonglerer jeg forsendelser og workshops og egenpresentasjoner og innramming og avslag på godkjenning av rapport. Den siste der da. Om du får en mail der det står: her er 1)rapportskjema, 2)regnskap, og 3)kvitteringer, og regnskapet i tillegg viser til nummererte vedlegg i form av kvitteringer, og du ikke finner noen kvitteringer, ville du da sendt en mail og sagt, jeg ser ingen kvitteringer?, eller ville du behandlet rapporten på vanlig måte og etter en måned gitt avslag på rapporten og på utbetaling fordi det ikke har blitt sendt inn kvitteringer, hvilket kreves for å få godkjent rapport?
Jeg vet hvordan mine kjære venner de organisatoriske overmenneskene  i For Anledningen Anonymisert Samisk Kunstnerorganisasjon løser det. Og jeg har mailen jeg sendte, jeg ser at jeg har lagt ved kvitteringene.
Sukk.
Så nå er den mailen sendt på nytt, OG supplert med dropboxfil.

I dag har vi vært på hagesenter for det er jo en ferieting, dessuten har tomatene vokst ut av alle konsepter og må flytte ut i midlertidig pallekarmdrivhus, selv om det bare er seks grader ute, og når det slutter å regne skal jeg luke mer gress ut av blomsterbedet.
Om en uke drar jeg til USA, jeg må forberede min deltagelse der også, på noe vis.

Eeeehhh....noen som kan gi en kvikk innføring i topping av tomatplanter?

Ingen kommentarer:

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...