Tilbake på kontoret med fjorten myrull

Jeg har vært litt angst fordi smmeren er så kort. Og så har jeg jo hatt fire uker ferie, men på midten der jobbet jeg jo ni dager, så jeg innser at fire uker er en overdrivelse. To pluss en, kanskje heller. Så ble jeg litt molefonken for det, men så kom jeg på at jeg liker jo jobben min. Akkurat nå er den litt masete med folk som skal ha meg hit og dit, men det er jo det jeg lever av så, tusen takk, masfolk.
Jeg hadde ønsket meg litt mer masing i for eksempel januar, men ok da.

Når jeg ikke balanserer kalender i mailboksen, prøver jeg å få noe utav myrull. Det er jo en plante ingen bruker til noe. Jeg kommer fra en kultur som bruker alt. Men ikke myrull. For til tross for at den veller fram på myrene, er den ubrukelig. Altså, det må den jo være siden vi ikke bruker den til noe mener jeg. Logisk konklusjon. Jeg har internettet litt og funnet ut at den har vært i bruk til papirproduksjon i Tyskland, men klarer ikke finne ut noe mer enn akkurat det, for det hadde jo vært artig å prøve, og så noe med putefyll og veker som jeg ikke er like interessert i å prøve.
Så nå prøver jeg å tove den. Jeg skjønner jo at noen sannsynligvis har prøvd seg på det før, men jeg er jo ikke avhengig av solide tekstiler og selvberging, jeg er kunstner, ethvert resultat er interessant. Vel, ikke totalhavari. Men ethvert resultat som henger sånn nogenlunde sammen.
Jeg tenker at å tove ull og legge myrull mellom tynne lag med ullfibre kanskje gir best resultat, men først vil jeg se om jeg kan klare meg uten, på noe vis. Jeg trenger et bindemiddel. Hva nå de skulle være. Akkurat nå kjører jeg trad med grønnsåpe.

Ingen kommentarer:

Bra

Det ble en veldig fin tur til Oslo. Det visste vi jo. Det var jo det som var planen. Og Oslo hadde vår og småsko og finvær og det trenger ma...