opp ned inn ut fram tilbake

Vi har leid lift. Føltes veldig voksent. Ikke er jeg så redd i høyder heller så egentlig var det litt artig. Bortsett fra da det kom ei veps, da var det ikke så artg og ikke så det vel heller så voksent ut for jeg måtte prøve å styre unna vepsen ytterst i en kurv på en fem meter lang arm som kunne styres opp ned inn ut fram tilbake.
Det som var litt dumt var at vi ikke fikk den rundt hushjørnet som liftfirmaet vel mente skulle gå. Det som er mere dumt er at etter å ha hengt øverst i en lift i fire dager innser vi at forrige eier nok har malt oppå linoljemaling.
Som gjør fire dager med skraping og grunning og en lift til 1600 kroner døgnet litt unødvendig, og hei hei trinn en og startblokka, her har vi vært før. Bytte kledning? Koster? I morgen må jeg ringe blåseisoleringsselskapet som vi allerede har inngått en avtale med og legge fram en sak for dem.
Sukk.

På et tidspunkt i dag var vi litt mer enn middels lei. Så kjøpte vi to kiler på biltema og førsøkte å kløye bjørka vi har tatt ned og innså at to kiler var litt gnaddent og så kom naboen med alt han hadde av kiler og spett og slagbor og det ble ganske artig. Kløyv ei bjørk folkens, det gir et løft når alt er drit.
Fine naboer også.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...