Pleeeeeen

Ja, nei. Ja. Nei. Jeg vet ikke.
Han som raket i tyve minutter til det begynte å regne kom aldri tilbake, men nå kom det en fyr med en artig liten maskin, som driver og planter frø.
Og det er jo hyggelig fordi det var ikke en del av anbudet, bare jord, ikke selve plenreparasjonen, men det er også litt tøvete fordi det er fortsatt ekstremt mye grus og småstein og stein i og på den jorda. Han som skulle rake dro jo. Og gresset spirer ikke på stein. Og jorda er ikke gjødslet. Og spirer det så kommer vi til å ødelegge gressklipperen på all steinen, så jeg skjønner ingenting. Jeg er ikke hjemme, men mannen har jo hjemmekontor og har litt undrende og skeptisk obsertvert dette, mens han har gjemt seg i kjelleren. Nå har han gått ut for å snakke med frøsåeren. Jeg avventer rapport. Man vil jo ikke krangle med verken folk eller dreneringsfirma, men her tror jeg en bedre løsning hadde vært om de kommuniserte sine tanker litt bedre ut, istedet for å rake i tyve minutter for så plutselig å dukke opp med prenfrø.
Som vi jo allerede har kjøpt.
Kanskje er det et slags plaster på såret for den idiotiske jorden vi fikk, som jeg har steinfjernet og steinplukket og steinraket på i tre dager, men den er jo fortsatt ikke såbar, så det blir litt sånn plaster på øret når man har skrapt opp kneet. Setter pris på gesten, men det fikser ingenting, hva om vi blir enige om hva som er galt før du kommer med plasteret?

Er det ikke underlig hvordan alt som involverer folk blir en føljetong? Vi skal få utført noe snekkerarbeid. Vi har tenkt å velge en fyr som er ganske rimelig og veldig hyggelig. Men når man ser hvordan alt man er involvert i uvikler seg, vurderer jeg (seriøst) å velge noen man liker litt mindre, for da blir det ikke så ubehagelig å krangle om det som faktisk står i kontrakten, og så må man ikke bære nag i lange tider etterpå.

Edit: Frøsåeren har nå også gjødslet, og rullet. Så plukket han litt mer stein. Og førsøkte å banke en god del stein ned i plena som ikke er en metode jeg motsetter meg men heller ikke har kommet på selv.
Jeg og mannen skal vel også plukke litt stein. Og så får man vel bare krysse fingrene.
For hvis det står en skranten skabb-plan her neste vår så er det jo bare å ta frem figenschoustemmen igjen, og det er faktisk ikke det artigste. Så. Fingre. Krysse.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...