Tre!

Jeg sendte en mail til kundesenteret nasjonalt til de som har en filial her som leier ut lifter, de har heller ikke svart så det er nok en landsomfattende policy å ikke svare på henvendelser. Mannen fant ut hvem som hadde kjøpt opp konkursboet til et annet liftfrima (som gikk konkurs fordi de aldri svarte på henvendelser, har jeg hørt) og han fyren ga oss et navn til en fyr i Bjørnevatn som kommer med en lift i morgen.

Men! Noen som ga oss et anbud på en veranda kom og tok ned bjørka vår, og det var sånn
-Hei kan dere komme og se på et tre som vi vil ha ned?
-Vi kommer med en gang! Vi står i hagen din nå! Det koster under tusen kroner!
-Når kan dere ta det?
-Vi kommer mandag ettermiddag!

Og nå har de tatt det. Så enkelt og greit og fint at vi tok det for det var begynt å råtne i kjernen viste det seg. Det eneste det knyttet seg noe som helst slags usikkerhet til, var begrepet "ettermiddag" for det er et overbevisningsspørsmål. Er det etter tolv? Er det etter middag? Ingen vet. Alle slenger rundt seg med begrepet. Man aner ikke når folk dukker opp.
Men nå ligger det ei enorm bjørk i hagen.
Og i morgen kommer det en lift. Jeg aner egentlig ikke hvem som kommer med den. Men det er jo ikke så viktig. Og så skal vi skrape skrape skrape huset.

2 kommentarer:

fru Storlien sa...

Jeg tenker at ettermiddag er omtrent fra 12 - 18, men jeg merker at de unge og håpefulle mener ettermiddagen begynner omtrent kl 14 og så slutter den en gang utpå kvelden.

frk. Figenschou sa...

Jeg tenker at den er sånn fra halv fem til syv.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...