Rapport

For den som sitter og lurer på hvordan det GÅR der borte i svergenlandet, så går det omtrent sånn:

Jeg våkner litt før alarmen av at det er lyst i rommet. To timer senere går jeg på jobb. Jeg kunne jo satt alarmen på litt senere, men nå er jeg nå vant til å stå opp syv da såh. 
Så går jeg på jobb. Så jobber jeg. 
Det er steingulv og av en eller annen grunn (fordi de er så fine til kofta) så vil jeg liksom spaaaaare de fine hoka-skoene så jeg går i et litt par eldre adidas-sko og i dag haltet jeg hjem. Nix mer sparing, for da blir det nix mer knær. Jeg har råd til sko. Slutt å spar. 
På vei hjem har jeg alltid tenkt at i DAG skal jeg gå ut og spise, for det er masse fine&artige spisesteder i nabolaget, men jeg er alltid alt for sliten så jeg spiser alltid en nudelsalat fra Ica istedet. 
Men i morgen. Da. 
Og så er jeg hjemme og slapper litt av og snakker kanskje med familien og så går jeg på ica og kjøper en nudelsalat jeg kan ha til middag for eksempel dagen etterpå. 

Jeg tror at når jeg bare kommer litt ovenpå sånn jobbemessig så blir det litt mer livsens overskudd, og det tror jeg er snart, for nå har jeg grunnlinjene i utstillingen og nå er det mest fixing og detaljer. Ikke at det nødvendigvis er fort gjort, men det er mindre stressende. 
Men jeg tror det blir bra. Til slutt.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...