drifter framover

I dag har vi åpnet kassen med de bildene vi trodde kunne ha blitt skadet i transport, og de hadde klart seg fint. Ett hadde dratt seg i hjørnene men det kunne vært verre. Tusen plusspoeng for det. Og så begynte jeg å sette opp et verk som er litt nytt så jeg kan det ikke så godt, men jeg hadde tatt masse bilder på atelieret. De har jeg senere slettet av uutgrunnelig grunn, et par minuspoeng på det da. 

Så gikk jeg på Myrorna og kjøpte en vinterjakke (i stockholmsk sammenheng, mer av en høstjakke på hjemmefronten,) for selv om det er tolv plussgrader så virker de liksom ikke og jeg fryser. Men ikke nå mer for jeg har frakk med ullinnlegg.

Nå sitter jeg og lurer på om jeg skal gå ut og spise eller om jeg skal la den sene lunsjen være middag. Det blir kanskje til det. Mulig jeg skal stikke innom Hemöp og fylle på litt brød eller lignende. I morgen skal jeg treffe minst en kompis, men kanskje to, på Söder og ettersom det ikke er særlig søndagsstengt i Stockholm får jeg nok handlet inn et par nødvendigheter som ikke er nødvendigheter men mer sånn luksuriøse jeg-er-på-storbyferie-greier. Det er veldig fint med en fridag. På mandag er det egentlig arbeidernes frihetsdag men da blir det heldigvis jobb for vi er litt bakpå.

Ingen kommentarer:

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...