Hadet Stockholm, hei (plass i) Spania (som jeg aldri husker navnet på)

Da spiser jeg min siste frokost i Sundbyberg. Tenk at det har gått tre uker! Jeg vil ikke si at det har gått veldig fort, men de har nå gått. Plutselig. 
Jeg spiser müsli av en slags salatbolle, eller potetgullbolle kanskje, for det er ikke oppvaskkost og såpe på kjøkkenet, alt må kjøres gjennom vaskemaskinen (også stekepanne og kjøkkenkniver) og den skal jeg sette på når jeg går så alt er skittent nå. 
Jeg spiser frokostblanding med gaffel. Jeg kan jo ikke ta ut én skje og vaske den uten vaskemiddel.

Kofferten som var så åpenbart slunken da den kom kjørende helt sist og alene på bagasjebåndet på Arlanda, er nå helt SPRENGT. Hvordan skjedde det? Har jeg handlet så mye? Jeg har jo tilogmed tatt ut arbeidsklær og lagt igjen på kunsthallen. Jeg har riktignok handlet et designersett. Faktisk. Og så, ja! jeg har handlet endel greier til håret som man ikke får tak i i Kirkenes. Og det var litt planlagt på grunn av Veldig Klar Over Situasjon Kirkenes, og så kommer det en koffert med de hjemmefra, med spaniating, dere vet, kjoler og badedrakt og sånt som jeg ikke har hatt særlig bruk for mens jeg bygde utstilling, og i den kofferten er det god plass. Var det god plass. For jeg snakket med de der hjemme i går, før de startet på første etappe mot Oslo, og the Stig bare, Og så var det jo så god plass i din koffert så da har vi tatt med litt ekstra donaldpocket og sånn!
Så nå har jeg ikke plass.

Derimot har jeg to timer på meg før jeg må være ute av denne leiligheten, og det er i det minste rikelig. Jeg hadde egentlig lovt familien (min+de andre) å kjøpe et ferskt brød her i Stockholm, for vi kommer fram så sent på kvelden og vi har unger som våkner klokken fem og så har vi noe til frokost før vi sender avgårde første ekspedisjon. Men jeg vet ikke hvor jeg skal ha det. Jeg får kjøpe en baguett og bære den under armen og se fransk ut. Eller be dem skjære det i skiver på bakeriet og fordele skivene flatt utover, da kanskje det er plass.

Ingen kommentarer:

Siden sist (som er ca 16 timer siden)

Vi har fått ny kran på badet. Den forrige brakk for noen måneder siden, men det har vært mulig å bruke den ved hjelp av en vaskeklut. (Jeg o...