Titt tei!

Ops, ja, det kanskje ikke akkurat tyter over med Stockholmsrapporter her, men den eneste som sitter og venter er muligens Tanakofta og hun har jo mye annet for seg for tiden. 

Jeg har hatt noen fridager. Jeg ser at jeg ikke har blogget siden den femte, så da har jeg også jobbet noen dager. Nå har jeg noen fridager. I morgen er det pressevisning, det har påmeldt seg hele én (1) jouralist så det burde gå ganske greit unna, så kommer det noen som vil se utstillingen før den åpner (som er lørdag), så er det søndag, som blir en fridag og så drar jeg til Spania. 

Jeg kom plutselig på en sånn liste over utstilinger du MÅ se i Stockholm, det er jo artig men jeg blir også sykt stressa. Hva skal folk komme rekende og se på utstillingen min for? Det er bare pinner! Hold dere hjemme med meningene deres! Jeg trives best sånn der rett under radaren, ikke blinkende midt i. På den annen side har nesten alle jeg har invitert til åpningen meld forfall (syk, bortreist, egen utstillingsåpning) og det blir også litt rart om det bare er tre stk tilstede så ok da, dere kan komme, men vennligst ikke ha noen meninger om kunsten.

Sukk. Hjelp.

Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...