Brrrr

Som jeg har nevnt før jobber jeg i et bygg der det også jobber andre mennesker. De jobber for det meste på kontor, men en gang i året har de en festival. Det må man nesten få koste på seg, synes jeg. Det er en slags gründerfestival, og den tar over hele bygget, og i fjor var det umulig å være på jobb under festivalen, som jo er litt irriterende for da koster de liksom på seg mine abeidsdager også, men i år skulle de gjøre det litt annerledes og det skulle være mulig også for de andre som betaler for å ha kontorer i samme bygg å jobbe jobbene sine. Jeg vil jo si det er en fremgang selv om det ikke er de der to dagene som tar knekken på min bedrift. 
Dere skjønner. I utgangspunktet vil man være grei. Men man liker ikke når folk bare tar seg til rette. 

I dag starter festivalen og jeg har blitt spurt om jeg kan ha lysene av på mitt ateliér fra klokken 9.30. 
Man vil jo være grei. Men jeg får liksom ikke gjort noe i stupmørtna. 
Det er bare en time da, så jeg har sagt ja, så nå sitter jeg i en gang og fryser og venter på å slippe inn på mitt eget kontor igjen. Og så er det bare å jobbe jobben!
 
 




2 kommentarer:

AnnaH sa...

Vad är det för konstig festival där man måste släcka ljuset i huset? Ska dom leka kurragömma i mörkret? Och måste dom i så fall vara i din ateljé? Nu blev jag verkligen mystifierad…

frk. Figenschou sa...

Hahaha nei, det er bare jeg som forklarer veldig dårlig.
Jeg har atelier mot et stort atrium i midten av bygget. Festivalåpningen er i atriet. Jeg er liksom bak festivalscenen. De vil vel at folk skal ha fokus på åpningen og ikke på ateliéret bak. Eller på de frostede vindene på atelieret bak, det er jo ingen som ser inn.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...