STORMENDE inn i uken

26,9 til morran og man bare MEN SI NU BARE 27 MINUS DA høyt til gradestokken klokka seks på badet. Ifølge yr er det 22 minus og så skal det bli kaldere utover dagen og det er ikke mye til hjelp når man starter med en feil. Jeg kler meg til minus tredve og trasker egentlig ganske fornøyd ned på jobb. I går så jeg en instagramsnutt der en dame i Yukon viste hva hun hadde på seg når hun skulle sparke til jobb i munis femti og det var blant annet en selskinnsparkas som så jeeeeeevelig deilig ut. Og kommentarfeltet bare ARE THERE NO CRUELTY FREE OPTIONS. Nei, urfolkelighet er ganske cruelty-basert, egentlig. Beklager, veganere. 

Det er ganske ok på atelieret faktisk, tapet igjen alle vinduene før helga, og nå er det plussgrader i vinduskarmen. Fire pluss. Jobber heldigvis ikke i vinduskarmen. Men jeg jobber med longs, og det er ikke superpraktisk for selv om det er kaldt blir det plutselig for varmt når man har bært bare bittelitt rundt på bly. 

Denne lo jeg av i går : https://www.expressen.se/kultur/scen/stina-oscarsons-pjas-om-samerna-lever-inte-riktigt/ og dette er en litt lunken kritikk av et teaterstykke der scenografien blir beskrevet som noe jeg kunne gjort. Altså bokstavelig talt. Men det er samtidig en ganske bra kritikk av scenografien. Lurer litt på hva scenografen synes bare, om å bli sammenlignet med meg. Det er jo seg selv man vil være. 
Tanakofta sendte den. Eller hadde jeg nok gått glipp av denne perrrrlen. 

Denn uka blir ganske tøff, barnet har forestilling på fredag, han går jo på kulturskolen, og denne uken er det øvelse hver dag fra fire til seks. Det er både veldig mye for en åtteåring som også var på øvelse hele helga, og et usannsynlig tøvete tidspunkt om man tenker at de skal spise først og det tror nå jeg er lurt da. Vi får det til. Men jeg vet ikke om det er så smart med tenke på spillegleden. Jeg gikk på teaterksolen selv da jeg var barn (og ungdom) men jeg hadde kanskje i litt større grad valgt det selv og hadde ikke øvelse hver eneste ettermiddag. Og jeg elsket teaterskolen hvilket Jendor gjør i litt mindre grad. Jaja. Vi får se. Blir artig med forestilling! men litt mindre deilig med fredag enn vanlig ettersom hele neste helg også er teater. Vi får bare heppe og peppe. Og gå tidlig hjem fra jobb hver dag sånn at vi får mat i ungen får han skal avgårde.



Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...