Mhm

I dag er jeg hjemme med sykt barn. Man vet aldri med sykt barn. Kunne han egentlig vært på skolen eller kommer en ny lidelse til å bli oppkalt etter ham? Det første han sa i morrest var Æ kommer nok til å miste stemmen i løpet av dagen. Han var ikke hes engang. 
Han skal jo egentlig spille forestilling i morgen, men nå spørs det. Selv om han er frisk i morgen vet han jo ikke lengre helt hva som skal foregå på scenen. 

Jeg har prøvd å jobbe hjemme men sykt barn nekter å være alene i noe som helst rom i huset, og han nekter også å høre på lydbok med høretelefoner, så jeg er null effektiv. Prøvde å sende faktura mens jeg hørte på en eller annen minecraft-histore om en piglet og en professor i the Nether, men nå har mitt tredje fakturaprogram lagt ned tjenesten. Jeg synes det er så tøvete. Ikke at programmet koster penger, det er jo ingen som er forpliktet til å tilby denne tjenesten gratis selv om prisen aldri matcher det du får. Men HVA blir sikrere ved å bruke et fakturaprogram? Snart går jeg tilbake til å lage egne fakturaer på PDF. 

Og så har jeg blitt invitert til et 16 dagers betalt opphold i Mexico av en kunstnerorganisasjon, og det er jo strålende, det har man jo lyst til, men det var bare å skrive og takke nei for jeg har for mange utstillinger til å trø rundt og myse i Mexico i over fjorten dager. Tar noen dager her med minus tredve istedet (ja HVOR har sykt barn arvet sin sytete dramatikk fra?).

Sant og si føler jeg meg heller ikke helt pigg, men jeg har tatt ned julestjernene. Jeg pleier å vente til sola er tilbake men den kommer mens jeg er i Bergen og jeg lever ikke i den villfarelsen at dette kommer til å bli utført av noen andre i husholdningen så heidå julen. Det er litt trist. Burde hengt den opp før men nå ble det ikke sånn. Til neste år!
Da skal jeg sette av all mulig tid i kalenderen i tilfelle noen inviterer meg til Mexico. 
 
 

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...