Dette innlegget handler nesten ikke om jobb.

På onsdag tenkte jeg Jeg vil OGSÅ ha langhelg.....men i dag er det helt ok å være på jobb. Har jo litt jeg skulle ha gjort osv. 

Men i går! Da var jeg ikke på jobb. Da var vi i hagen og ryddet kvist og ved og tok noen trær (bjørka skal man ta på VINTEREN. Gjelds vårvinter?) og tok ned julelysene og ryddet på plass skjell i bedet og måket snø utover fra det andre bedet så det blir vår der også engang, og raket plenen der det var snøfritt, og vasket vinduene. Og fant en bra plass å ha salat tror jeg. Vi har et sånt overbygg over inngangen til kjelleren, men ettersom kjelleren er gravd ned er taket tildels i skulderhøyde. Tidligere var denne lille knatten gjerdet inn, kun for det dekorative elementet, for man kommer seg jo ikke ut på den platten om man ikke heiser seg ned fra balkongen over, og nå er det gjerdet tatt ned og kanskje jeg kan ha en pallekarm med salat der? Der kommer ikke haren til. Verre med elgen men den ser man liksom mest av om vinteren. Og så fant jeg den bukken jeg hadde glemt her om dagen og fikk stablet den i bilen.

Se der. Et helt avsnitt som nesten ikke handlet om jobb. Her kommer et til:

Etterpå hadde vi filmkveld, for det har bárdni ønsket seg, og da vi hadde Apple TV hadde vi et ganske bra utvalg av barnefilmer, nå endte vi på en versjon av Madagaskarpinvinene, Jendor holdt på å le seg skakk, jeg syntes på en måte det gikk litt for fort, ingen ordentlig introduksjon av plottet og karakterene, og hva har Madagaskar med dette å gjøre, men jeg var vel ikke i målgruppen. For å si det sånn. Men avogtil tenker jeg: Hva om Henrik Ibsen hadde sett dette? Hadde han overhodet forstått det? men vi hadde brownies og potetgull og alle var fornøyde.

Søndag drar jeg til Oslo, mandag til Tyskland, det tar tid å bevege seg fra gokk til mer sentrale strøk, men det tar også tid å bevege seg i Gokk, for nå er jeg støkk i Svolvær en ekstra dag pga utsolgte biletter i juni, men kanskje kan jeg ta buss til en helt annen flyplass. Det må tas en avgjørelse. Men først skal jeg gå å stable litt kunst for det hadde jeg så lyst til akkurat nå. 



Ingen kommentarer:

Klar for magasinering

Jeg er hjemme og er syk. Jeg vil sove og er slapp og vil ikke sove og er lei og vil gjøre ting men klarer ikke gjøre ting. Jeg har ikke st...