Og det er mandag, det er det ja

Jeg er litt sur i dag. Jeg startet sånn. Jeg sover så dårlig. Det er fordi sønnen, den enbårne, bytter seng i løpet av natten, og med tre stykker i sengen blir det ca 50 cm på hver. Det er som disse 50 centrimetrene også har krympet etter at vi fikk ny madrass, for det er som fjærmadreassen er lettere å trykke sammen på kantene, sånn at når man ligger helt ut på kanten føles det som man skal til å ramle utfor, og man må rakle seg litt innover igjen, og der er det jo ikke noe plass, og på den gamle madrassen kunne man ligge helt ut mot kanten.  
I tillegg sparker sønnen av seg dyna hele natta, og det er min dyne, så jeg våkner og må tviholde på den flere ganger hver natt. 
Dette er ikke perfekt. 

Nå driver jeg og styrer med flybiletter, men det er vanskelig å komme seg til Dresden uten å overnatte i Oslo, og så vet jeg jo at jeg skal være der den sjette, men nå flyr det masse mailer forbi om at på grunn av the schedual den syvende er det best for de andre å returnere den åttende, og jeg vet ikke noe om den syvende, det er ikke utenkelig at det rett og slett er en del jeg ikke skal være med på, men det er så teit å holde det unna meg. Vi er jo bare tre tilreisende deltagere. Kjenner at jeg gleder meg veldig til å være ferdig med dette. 
Sist gang holdt jeg også på å miste flyet hjem på grunn av Deutsche Bahn, så det føles best å ta et senere fly returdagen, sånn at jeg rekker å være halvannen time forsinket, men da må jeg overnatte i Oslo IGJEN. For da rekker jeg ikke kveldsflyet. 
Men kanskje det kan være fint. Førjulsshopping i Oslo. Det er ikke så lett å kjøpe julegaver i Kirkenes. 
 
I morgen har jeg kuratorbesøk. Jeg må finne frem kunst og kjøpe kjeks. Jeg har ikke tid til å sitte her og være sur, faktisk.
 
 


Ingen kommentarer:

Stillingsannonse

Nå vil jeg slutte i jobben min. Det skjer fra tid til annen, oftest skjer det når det går veldig bra, da blir jeg lei. Jeg er jo mest vant t...