Wieder da

Nå er jeg på jobb igjen! Nå går det bedre!

Jeg driver og skriver på en liten bok som skal gis ut i forbindelse med den lokale samtidskunstfestivalen i februar. Det er en slags alternativ byvandring. For et sted som aldri ble, men som kunne blitt. Denne boka skal egentlig være ferdig til festivalen i februar, men på fredag sa han som bygger festivalbaren, som er bygget rundt konseptet boka lager, at den må være klar i midten av oktober. Det er neste uke. Jeg har skrevet to sider. 
Så det kommer jo ikke til å skje, men drømmene mine er fulle av fly jeg ikke når og konfirmasjoner jeg kommer for sent til og ting jeg bare må hente før jeg drar en annen plass.
For i tillegg til de to sidene jeg har skrevet, og alle bildene som skal inn i boka som jeg ikke har tatt, er det selvfølgelig en utstilling som må planlegges og gjøres og den der helvetes tyskerten.  

Som det ser ut nå har jeg ingenting å gjøre etter februar. Det hadde jo vært deilig om det forble sånn. En stund. Jeg blir kanskje nervøs da og. Det blir jeg nok. Men gjerne litt rom i kalenderen nå. Takk.

Ingen kommentarer:

Stillingsannonse

Nå vil jeg slutte i jobben min. Det skjer fra tid til annen, oftest skjer det når det går veldig bra, da blir jeg lei. Jeg er jo mest vant t...