Siste dag på jobb.

I dag har jeg slutta på jobb. Før jeg slutta barka jeg litt igjen. Nå har vi barka tohundre stykk stokk.I dag har vi dessuten hogget dem ned og slept litt på dem for det er så mye lettere å barke dem nå enn de vi har fra i vinter at det sparer en del arbeid. Eller de andre hogde og slepte, jeg sprang rundt i skogen og leita etter emner til seljefløyte som det ikke ble noe av. Litt skummelt, for vi hadde nok ikke så god koll på hverandre og plutselig kaster trærne seg etter deg der du går.
Nå er myggen også kommen. Og som finnmarking har man ganske godt utviklet klaskerefleks, ikke så praktisk i grunnen når man springer rundt med motorsag eller barkekniv.
Nå lager Morten pizza som han er så flink til, av restene av alt som var i kjøleskpet til foreldrene hans. Og så kommer Masja opp og skal spise her det blir fint.
Og så er det pakkings til Trøndelagsferiering og Landskappleik. Fele? Eller sekkepipe? Fele og sekkepipe?
Nå lukter henderne mine sånn myggserviett, det lukter emmen manneparfyme og går ikke vekk enda jeg har vaska dem. Bluæh.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...