Jeg blir skikkelig sliten av å finne på sånne morsomme kreative og fengende overskrifter hele tiden

I dag har det vært 24 varmegrader men heldigvis ikke sol for da hadde det vært ulidelig varmt å barke. Det går litt tregere nå, men fortsatt mye lettere enn i vintervår. I morgen skal vi hugge noen nye trær så det blir lettere å barke igjen. Da blir det dritlett.
I dag barka jeg et kjempelangt tre som er det lengste vi har barka og så SKULLE jeg sette det opp mot veggen alene men ikke faen om jeg klarte det. Det var så langt og tungt. Jeg ramla to ganger og mista det og til slutt kom Tore Morten og stabla det, og da mista han det nesten i hodet på meg, men jeg dukka i tide. Da vi fikk det opp var det høyere enn lagerhallen vi jobber utafor. (Hvor høyt er et toetasjers hus egentlig?) Og så ble jeg så sur for at jeg ikke hadde klart det. Jeg var sur lenge. Og der sto stauren og stakk opp over taket og STO liksom bare der og jeg hadde ikke klart å få den opp. Og lenge var jeg sur. Og i morgen kommer den til å stå der enda.
Her hjemme i vinduet har jeg noen urter på groings som ikke vil urte seg. De vil bare bli lange og bleke og få hvite flekker og så får de blomster som ikke kan brukes til noe. Det er som de tenker nei her kan vi ikke gro kom igjen få blomster og dø. Lurer på hva jeg skal gjøre. Det problemet kan nok ikke løses med grønnsåpe.
teite timian. og sitronmelissa.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...