Det vil si

Ja det er jo ikke egentlig meningen å stoppe befolkningsveksten.
Jendor er jo mer enn en som skal feire livet hver natt i timesvis. Men akkurat nå er det såpass mye av det at overskuddet er litt borte. Og jeg får meg uansett ikke helt til å skrive om det der fortsatt tannløse lille smilet og hmmm-ingen når han spiser mandarin. Sånt gjør seg best live.

Nå har vi et lite forsøk gående der vi gjør det motsatte av hva helsesøstra sa. Hun mente vi skulle legge ham senere og senere til han sov hele natta, men nå kommer han seg i seng sånn ti -halv elleve, (for JEG klarer ikke legge meg noe senere) og synes 04.00 er en ok tid å stå opp på. Nå skal vi forsøke å følge de rådene det virker som om resten av universet gir: legge tidligere og blunde mindre. Skal han i seng klokken elleve må han jo ha en ettermiddagslur etter ettermiddagsluren. (Som er etter formiddagsluren som er etter morraluren)
Vi får se hvordan det går. Vi har jo forsøkt å legge ham tidlig før. Men det er lettere å stå opp klokka fire om man har lagt ungen klokka sju enn når man har lagt ham klokken halv elleve, iallefall.

Jah. Sånn er det. Jeg sendte min sjukt osugne kompis et bilde av Jendor Dritsøt etter den kommentaren og sa "men en sånn her vil man vel ha!". Hvorpå hun svarte "nja men en sånn mössa vill jag ha!"
Det kan jeg forstå. En lue våkner ikke klokken fire om natten og vil slå av en prat.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...